Koti tuen ja
palveluiden 
äärellä.

Senioritalot

Asuminen senioritaloissamme on suunnattu ikääntyville henkilöille, jotka etsivät turvallista, esteetöntä ja yhteisöllistä asumismuotoa, jossa palvelut ovat helposti ja viiveettä saatavilla.

Asukkaaksi senioritaloon

Asukkaaksi senioritaloon voit tulla kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai itse maksaen. Ensimmäisten kohteidemme rakentaminen aloitetaan Lietoon, Uuteenkaupunkiin ja Huittisiin vuoden 2019 aikana.

Julkaistu: 24.09.2018

Arttuasunnoilta ja AuraHovilta seniorikoti Helsinkiin

AuraHovi Senioripalvelut Oy ja Arttuasunnot Oy toteuttavat yhteistyössä tuetun asumisen seniorikodin Helsingin Mellunmäkeen.
Lue koko uutinen »

Julkaistu: 01.02.2018

AuraHovin senioritalot Lietoon, Uuteenkaupunkiin ja Huittisiin

AuraHovi Senioripalvelut Oy ja Arttuasunnot Oy toteuttavat yhteistyössä tuetun asumisen senioritalot Lietoon, Uuteenkaupunkiin ja Huittisiin. Yhteensä vuokra-asuntoja tulee noin 120 ja niiden tavoitellaan valmistuvan vuoden 2019 aikana.
Lue koko uutinen »

AURAHOVI on kotimainen ikääntyneiden tuettua asumista tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme turvallisen ja esteettömän asumisympäristön, jossa tukea ja palveluita on kattavasti tarjolla. Toiminnan keskiössä on aina asiakas, jolle toteutetaan häntä parhaiten tukeva, yksilöllinen asumisen ja palvelujen kokonaisuus.

Yhteystiedot »

Kysy lisää palveluistamme

 
Sivukartta