Senioritalot

Asuminen senioritaloissa

Asuminen senioritaloissamme on suunnattu ikääntyville henkilöille, jotka etsivät turvallista, esteetöntä ja yhteisöllistä asumismuotoa, jossa palvelut ovat helposti ja viiveettä saatavilla. Asukkailla on pääsääntöisesti tarve säännöllisen kotihoidon palveluille, mutta he pärjäävät ilman säännöllistä ympärivuorokautista hoivaa. Senioritalon toiminnasta vastaa palvelupäällikkö, jonka tehtävänä on varmistaa, että asukkaille toteutuu heidän tarpeidensa ja mieltymystensä mukaiset palvelut osana asumista.

Hoivapalvelut

Kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelut tuotetaan asiakkaalle yksilöllisesti laaditun hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joista asiakas ei suoriudu itse. Näitä ovat esimerkiksi henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen ja sairaanhoidolliset toimenpiteet, kuten lääkehoito ja verenpaineen seuranta.

Kattavat arkea tukevat palvelut

Saatavilla on kattavasti arkea tukevia palveluita, kuten siivous- ja pyykkihuoltopalvelut. Huolehdimme myös asunnossasi tarvittavista asennustöistä tai mahdollisista muista korjaustarpeista.

Ravintolapalvelut

Talon yhteisessä ravintolassa tarjoilemme aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Myös iltapalaa on tarpeen mukaan saatavilla. Ravintola toimii myös kahvilana ja juhlapaikkana.

Hyvinvointipalvelut

Talossa tarjottavista hyvinvointipalveluista, kuten kosmetologi-, kampaamo-, hieronta- ja jalkahoitopalveluista huolehtivat yhteistyökumppanimme.

Liikunta- ja harrastetoiminta

Talosta löytyy monipuolisesti liikuntavälineitä sekä harraste- ja liikuntatilaa. Talon palvelupäällikön tehtävänä on yhdessä talon asukkaiden keskuudesta valittavan asukastoimikunnan kanssa koordinoida ja järjestää talon yhteistä harraste- ja liikuntatoimintaa.

Asukas- ja vapaaehtoistoiminta

Jokaiseen senioritaloon valitaan yhteinen asukastoimikunta, joka yhteistyössä talon palvelupäällikön kanssa suunnittelee ja järjestää talon yhteistä toimintaa, kuten retkiä, peli-iltoja ja juhlia. Tavoitteena on, että talon jokainen asukas saa äänensä kuuluviin ja talossa toteutuu asukkaiden näköinen mielekäs arki, jolloin yhteishenki pysyy korkealla. Toimikunta ja palvelupäällikkö toimivat myös linkkinä vapaaehtoistoimijoiden suuntaan. Vapaaehtoistyö tuo virikkeitä ja iloa asukkaiden arkeen ja on tärkeä osa talon toimintaa. 

Senioritalomme

Ensimmäisten kohteidemme rakentaminen aloitetaan Lietoon, Uuteenkaupunkiin ja Huittisiin vuoden 2019 aikana.

Lisätietoja »

Kysy lisää palveluistamme

 
Sivukartta