Arttuasunnoilta ja Aurahovilta senioritalo Helsinkiin

AuraHovi Senioripalvelut Oy ja Arttuasunnot Oy toteuttavat yhteistyössä tuetun asumisen seniorikodin Helsingin Mellunmäkeen. Hanke pohjautuu yritysten yhdessä kehittämään ikäihmisten asumiskonseptiin, jossa yhdistyvät turvallinen ja esteetön asuminen sekä viiveetön tuki ja palvelut. Hanke vastaa Helsingin, erityisesti Itä-Helsingin, senioriasumisen kasvaneeseen tarpeeseen. Osoitteeseen Naulakalliontie 3 toteutettavan seniorikodin rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden 2019 aikana, jolloin talo valmistuu vuonna 2020.

Mellunmäen seniorikotiin toteutetaan noin 40 vuokra-asuntoa, jotka ovat kooltaan 30–45 neliöisiä. Näin ne sopivat hyvin sekä seniori-ikäisille yksineläjille että pariskunnille. Talon alakerrasta löytyvät asukkaiden yhteiskäytössä olevat tilat, kuten ravintola, kuntosali sekä saunatilat.

AuraHovi on kohteen päävuokralainen ja tarjoaa kotihoito- ja tukipalveluita kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) on myöntänyt kohteelle investointiavustus- ja korkotukilainavarauksen, minkä ansiosta asuntojen vuokratasot pysyvät erittäin maltillisina.

Lisätiedot:

Tomas Grönroos, AuraHovi Senioripalvelut Oy
040 773 2793
tomas.gronroos(at)aurahovi.fi

 

Tino Nurmi, Arttuasunnot Oy
050 572 3868
tino.nurmi(at)arttuasunnot.fi

Valikko