Hinnastot, Aurahovi Huittinen

Asumisen kokonaiskulu Aurahovissa koostuu aina asunnon vuokrasta sekä oman tarpeen mukaisista palveluista. Vaihtoehtojamme ovat yhteisöllinen asuminen sekä kevyt palveluasuminen. Katso alta, kumpi sinun kohdallasi on sopivampi vaihtoehto. Kohteen vuokrahinnaston löydät sivun lopusta.

Kevyt palveluasuminen

Pärjäätkö hyvin omillasi, mutta kevyt tuki arkeen, kuten päivittäinen lämmin ateria sekä apu kodin puhtaanpitoon olisi tarpeen? Tutustu Aurahovin tarjoamiin asumisen tukipaketteihin. Tukipaketteihin voi oman tarpeen mukaan liittää lisäpalveluja, kuten vaikkapa toisen lämpimän aterian iltapäivälle tai peseytymisavun.

Palveluasuminen

Käykö kotihoito luonasi useasti viikossa, tai koetko, että se olisi tarpeen? Me Aurahovilla tarjoamme ikääntyneiden yhteisöllistä asumista, joka on vaihtoehto kotihoidolle. Yhteisöllisessä asumisessa tukea asumiseen on saatavilla aamusta iltaan omakohtaisen tarpeen mukaan. Mahdollisia yöaikaisia palvelutarpeita varten käytössäsi on turvapuhelin ja -ranneke, joiden avulla apu saapuu paikalle sitä tarvitessasi. Toimimme hyvinvointialueen yhteisöllisen asumisen palveluntuottajana, mikä tarkoittaa sitä, että hyvinvointialue kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista, mikäli olet palvelun tarpeessa. Yhteisöllisessä asumisessa hyvinvointialue ilmoittaa omavastuuosuutesi palvelusta.

Asuntojen vuokrat

Tutustu kohteen asuntojen vuokriin alla.

Palveluasuminen Huittinen

Ota yhteyttä, niin selvitetään mahdollinen palvelutarpeesi sekä kustannuksesi Aurahovissa asumisesta!

Riikka Huhtamäki, Huittisten Aurahovi
p. 040 715 3099
riikka.huhtamaki@huittinen.fi