Hinnastot, Liedon Aurahovi

Asumisen kokonaiskulu Aurahovissa koostuu aina asunnon vuokrasta sekä oman tarpeen mukaisista palveluista. Vaihtoehtojamme ovat tukipalveluilla tuettu asuminen tai yhteisöllinen asuminen. Katso alta, kumpi sinun kohdallasi on sopivampi vaihtoehto.

Tukipalveluilla tuettu asuminen

Pärjäätkö hyvin omillasi, mutta kevyt tuki arkeen, kuten päivittäinen lämmin ateria sekä apu kodin puhtaanpitoon olisi tarpeen? Tutustu Aurahovin tarjoamiin asumisen tukipaketteihin. Tukipaketteihin voi oman tarpeen mukaan liittää lisäpalveluja, kuten vaikkapa toisen lämpimän aterian iltapäivälle tai peseytymisavun.

Yhteisöllinen asuminen

Käykö kotihoito luonasi, tai koetko, että säännöllinen apu arjessa olisi tarpeen? Me Aurahovilla tarjoamme ikääntyville yhteisöllistä asumista, joka on vaihtoehto kotihoidolle. Yhteisöllisessä asumisessa tukea asumiseen on saatavilla aamusta iltaan omakohtaisen tarpeen mukaan. Mahdollisia yöaikaisia palvelutarpeita varten käytössäsi on turvapuhelin ja -ranneke, joiden avulla apu saapuu paikalle sitä tarvitessasi. Toimimme hyvinvointialueen yhteisöllisen asumisen palveluntuottajana, mikä tarkoittaa sitä, että hyvinvointialue kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista, mikäli olet palvelun tarpeessa. Yhteisöllisessä asumisessa hyvinvointialue ilmoittaa omavastuuosuutesi palvelusta.

Asuntojen vuokrat

Tutustu kohteen asuntojen vuokriin tästä.

Aurahovi - Seniorikodit Liedossa

Ota yhteyttä, niin selvitetään mahdollinen palvelutarpeesi sekä kustannuksesi Aurahovissa asumisesta!

Anni Kauppinen, Liedon Aurahovi
050 3542766
anni.kauppinen@aurahovi.fi