Hinnastot, Liedon Aurahovi

Asumisen kokonaiskulu Aurahovissa koostuu aina asunnon vuokrasta sekä oman tarpeen mukaisista palveluista. Vaihtoehtojamme ovat tukipalveluilla tuettu asuminen tai palveluasuminen. Katso alta, kumpi sinun kohdallasi on sopivampi vaihtoehto.

Tukipalveluilla tuettu asuminen

Pärjäätkö hyvin omillasi, mutta kevyt tuki arkeen, kuten päivittäinen lämmin ateria sekä apu kodin puhtaanpitoon olisi tarpeen? Tutustu Aurahovin tarjoamiin asumisen tukipaketteihin. Tukipaketteihin voi oman tarpeen mukaan liittää lisäpalveluja, kuten vaikkapa toisen lämpimän aterian iltapäivälle tai peseytymisavun.

Palveluasuminen

Käykö kotihoito luonasi, tai koetko, että säännöllinen apu arjessa olisi tarpeen? Me Aurahovilla tarjoamme ikääntyville palveluasumista, joka on vaihtoehto kotihoidolle. Palveluasumisessa tukea asumiseen on saatavilla aamusta iltaan omakohtaisen tarpeen mukaan. Mahdollisia yöaikaisia palvelutarpeita varten käytössäsi on turvapuhelin ja -ranneke, joiden avulla apu saapuu paikalle sitä tarvitessasi. Toimimme Liedon kunnan palveluasumisen palveluntuottajana, mikä tarkoittaa sitä, että kunta kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista, mikäli olet palvelun tarpeessa. Palveluasumisessa kotikuntasi ilmoittaa omavastuuosuutesi palvelusta.

Asuntojen vuokrat

Tutustu kohteen asuntojen vuokriin tästä.

Aurahovi - Seniorikodit Liedossa

Ota yhteyttä, niin selvitetään mahdollinen palvelutarpeesi sekä kustannuksesi Aurahovissa asumisesta!

Anni Kauppinen, Liedon Aurahovi
050 3542766
anni.kauppinen@aurahovi.fi