Hinnastot, Uudenkaupungin Aurahovi

Asumisen kokonaiskulu Aurahovissa koostuu aina asunnon vuokrasta sekä oman tarpeen mukaisista palveluista. Vaihtoehtojamme ovat tukipalveluilla tuettu asuminen tai palveluasuminen. Katso alta, kumpi sinun kohdallasi on sopivampi vaihtoehto.

Tukipalveluilla tuettu asuminen

Pärjäätkö hyvin omillasi, mutta kevyt tuki arkeen, kuten päivittäinen lämmin ateria sekä apu kodin puhtaanpitoon olisi tarpeen? Tutustu Aurahovin tarjoamiin asumisen tukipaketteihin. Tukipakettiin voi oman tarpeen mukaan liittää lisäpalveluja, kuten vaikkapa toisen lämpimän aterian iltapäivälle tai peseytymisavun.

Palveluasuminen

Käykö kotihoito luonasi useasti viikossa? Etsitkö vaivattomampaa ja turvallisempaa asumismuotoa? Me Aurahovilla tarjoamme ikääntyville palveluasumista, joka on vaihtoehto kotihoidolle. Palveluasumisessa tukea asumiseen on saatavilla aamusta iltaan omakohtaisen tarpeen mukaan. Mahdollisia yöaikaisia palvelutarpeita varten käytössäsi on turvapuhelin ja -ranneke, joiden avulla apu saapuu paikalle sitä tarvitessasi. Toimimme Uudenkaupungin kaupungin palveluasumisen palveluntuottajana, mikä tarkoittaa sitä, että kaupunki kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista, mikäli kaupunki toteaa, että olet palveluasumisen tarpeessa. Palveluasumisessa kotikuntasi ilmoittaa omavastuuosuutesi palvelusta.

Asuntojen vuokrat

Tutustu kohteen asuntojen vuokriin tästä.

Aurahovi Uusikaupunki - Seniorikodit

Ota yhteyttä, niin selvitetään mahdollinen palvelutarpeesi sekä kustannuksesi Aurahovissa asumisesta!

Evamaria Ståhlberg, Uudenkaupungin Aurahovi
p. 040 163 4737
evamaria.stahlberg@aurahovi.fi