Aurahovi Oy

Aurahovi Oy on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota ikääntyneille heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisia asumis- ja palveluratkaisuja. Aurahovi haluaa uudistaa vanhuspalvelualaa kohti asiakaslähtöisempää ajattelua ja toimintaa. Ikääntyneen tarvitsema tuen ja palveluiden määrä vaihtelee ja muuttaa muotoaan ajassa. Tähän haasteeseen haluamme vastata oikea-aikaisilla ja joustavilla palveluratkaisuilla.

Vaihtoehto perinteiselle kotona asumiselle

Aurahovin seniorikodit tarjoavat vaihtoehdon vanhassa kodissa asumiselle. Suomessa on valtava määrä ikääntyneitä, jotka kokevat oman kotinsa yksinäiseksi, esteelliseksi, turvattomaksi tai muutoin kuormittavaksi paikaksi elää. Näille ikääntyneille Aurahovin seniorikoti on erinomainen vaihtoehto omaehtoisen ja turvallisen arjen kokemiseen osana yhteisöllistä ympäristöä.

Suomalaista palvelua

Aurahoville on myönnetty Avainlippu kotimaisen palvelun merkiksi. Avainlippu auttaa asiakasta valitsemaan suomalaisen palvelun. Kotimaisen, yrittäjävetoisen Aurahovin keskeisimpiä omistajia ovat yrityksen avainhenkilöt. Suomalainen Nordia Rahasto on Aurahovin osaomistaja.

Työntekijöilleen Aurahovin tavoitteena on olla joustava, reilu ja arvostettu työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Aurahovi – koti tuen ja palveluiden äärellä.

Avainlippu
Valikko