Aurahovin Huittisten senioritalo valmistuu syyskuussa 2020

Aurahovin Huittisten senioritalon rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Perustuksia tehdään parhaillaan ja talo valmistuu syyskuussa 2020. Tekeillä on 32 valoisaa ja esteetöntä yksiötä ja kaksiota seniorien tarpeisiin sekä yhteistiloja. Aurahovi vuokraa asunnot ikäihmisille ja tarjoaa asukkaille heidän tarvitsemansa hoito- ja tukipalvelut. Aurahovin yhteistyötahoja hankkeessa ovat kiinteistönomistaja Arttuasunnot, kohteen pääurakoitsija Hartela sekä kohteen suunnitellut Ekman arkkitehdit. Hanke on ARA-rahoitteinen, joten vaikka rakentamisen laatutaso on korkea, asuntojen vuokratasot ovat maltillisia.

Asukashaku senioritaloon on käynnistynyt. Voit tutustua tarkemmin kohteeseen Aurahovin kotisivuilla ja jättää halutessasi asuntohakemuksen. Annamme mielellämme lisätietoja sekä sähköpostilla että puhelimitse! Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

Kuva on 12.10.2019 Tahto Areenalla järjestetyiltä Huittisten seniorimessuilta. Kiitokset Huittisten kaupungille kutsusta messuille!

Edellinen artikkeli
Aurinkoinen Senioritori -tapahtuma veti väkeä Ukissa
Seuraava artikkeli
Kotimaiset Aurahovi ja MVH-Asunnot yhteistyöhön: Seniorikodit Sastamalaan ja Heinolaan