Hakukierros Liedon Aurahoviin 16.3.-16.4. !

Järjestämme Aurahovin Liedon senioriasuntojen hakukierroksen 16.3.-16.4.2020. Kuukauden kestävän hakukierroksen aikana odotamme asuntohakemuksia Aurahovin asunnoista ja palveluista kiinnostuneilta ikäihmisiltä. Jo asuntohakemuksen jättäneiden hakijoiden ei tarvitse jättää hakemusta uudestaan. Hakukierrosta ennen ja sen aikana tulleet hakemukset käsitellään hakukierroksen jälkeen, jolloin olemme yhteydessä asuntoa hakeneisiin jatkotoimien osalta. Hakukierroksen jälkeen kohteen asuntojen haku muuttuu jatkuvaksi hauksi.

Mikäli olet kiinnostunut asunnosta Aurahovissa, muista jättää asuntohakemus 16.4.2020 mennessä. Hakemuksen voi täyttää Aurahovin verkkosivuilla osoitteessa https://www.aurahovi.fi/hae-asuntoa/ kohdasta ”Asuntohakemus” tai asuntohakemuslomakkeen vastauskuorineen voi pyytää lähetettäväksi kotiin numerosta p. 040 715 3099  tai sähköpostilla info@aurahovi.fi. Hakemus ei ole hakijaa sitova, vaan hakemuksen avulla pääsemme yhdessä asiassa alkuun.

Hakuvaiheessa emme tarvitse hakemuksen liitteitä. Liitteet toimitetaan siinä vaiheessa, kun Teille tarjotaan asuntoa.

Aurahovi on Liedon keskustaan elokuussa 2020 valmistuva seniorikoti. Tutustu kohteen esitteeseen TÄSTÄ. Esitteitä, asuntohakemuksia jne. on jaossa myös 16.3. klo 16:00 Palvelukeskus Ruskassa järjestettävässä infotilaisuudessa. Tervetuloa!

Edellinen artikkeli
Liedon Aurahovin infotilaisuus Palvelukeskus Ruskassa 16.3.
Seuraava artikkeli
Liedon Aurahovin infotilaisuutta siirretään, hakukierroksen aikataulu pysyy ennallaan