Valmistuu Mellunkkylään syyskuussa 2022

Palvelutalo - Aurahovi Naulakallio, Helsinki

Turvallista, huoletonta ja yhteisöllistä palveluasumista Helsingin Naulakalliossa. Kutsumme sinut asumaan laadukkaasti ja turvallisesti palvelujen äärelle. Tarjoamme sinulle viihtyisän kodin, jossa vaivaton arki ja yhdessäolo muiden kanssa on mahdollista joka päivä.

Viihtyisä ja turvallinen koti

Yhteistoimintaa

Hoitopalveluja

Ruokapalvelut

Uusi, turvallinen ja viihtyisä koti

Syksyllä 2022 valmistuvassa palvelutalossamme on vuokrattavana 43 kohtuuhintaista yksiötä ja kaksiota, kooltaan 30-45 m2. Asunnot ovat valoisia, laadukkaita ja esteettömiä. Niissä on toimiva pohja, seniorien tarpeet huomioiden varusteltu keittiö, esteetön kylpyhuone ja helppokäyttöinen turvapuhelin. Monipuolisesta asuntovalikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivimman! Voit sisustaa asunnon makusi mukaan mieluisilla huonekaluillasi ja muistorikkailla tavaroillasi. Asunnoissa on myös lasitettu parveke, jossa on mukavaa istuskella lämpimänä kesäpäivänä. Palvelutalo sijaitsee uudella asuinalueella Naulakalliossa, joka on osa Mellunkylää ja -mäkeä.

Alueelle on rakennettu viime aikoina vilkkaasti, ja jatkossa yhä useampi helsinkiläinen kutsuukin Mellunkylää kodikseen. Kohteen sijainti on rauhallinen ja keskeinen. Muun muassa ruokakauppa, apteekki ja metroasema sijaitsevat vain kivenheiton päässä palvelutalosta.

Mukavia kohtaamisia ja ruokailuja

Palvelutalon alakerrasta löytyvät kohteen monipuoliset yhteiset tilat, joihin voit kokoontua ystäviesi kanssa viihtymään. Voitte vaihtaa kuulumisia, lukea lehtiä ja juoda kahvit mukavassa oleskelutilassa, piipahtaa jumppaamaan kuntoilutilaan tai vaikkapa istuskella pergolassa kauniilla piha-alueella. Myös talon saunaosasto odottaa innokkaita löylynheittäjiä!!

Ruokailutiloihin katetaan talon keittiön tarjoamat ruoat, jotka voidaan tarvittaessa tuoda myös kotiisi. Maistuva ruoka valmistetaan tuoreista ja puhtaista, lähes kokonaan kotimaisista raaka-aineista. Syömään ovat tervetulleita kaikki – myös läheisesi ja ympäristön asukkaat, terveysturvallisuustilanne huomioiden.

Palvelut läsnä

Muuttaessasi palvelutaloomme huolehdimme siitä, että viihdyt hyvin ja koet olosi turvalliseksi. Sinulle luodaan arkirytmiisi sopiva palvelusuunnitelma, jota päivitämme yhdessä tarpeidesi mukaan. Ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitohenkilökunta käy luonasi sovitun tarpeesi mukaisesti. Pidämme tarvittaessa huolta muun muassa kotisi siisteydestä ja pyykkihuollosta sekä autamme päivittäisissä askareissa yhdessä sovitun mukaisesti.

Palveluvalikoimaan kuuluvat myös mm. päivittäinen ruokailu, lääkehuolto, yleinen terveydentilan seuranta ja huolenpito sekä henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen. Jos satut tarvitsemaan akuuttia apua yöllä, onnistuu hälytyksen teko asuntosi helppokäyttöisellä turvapuhelimella. Mikäli tarvitset säännöllistä apua ja huolenpitoa arjessasi, voit olla oikeutettu Helsingin kaupungin tarjoamaan kotihoidon palveluseteliin. Palveluseteli kattaa osan hoidon kustannuksista. Aurahovissa elämä on huoletonta, turvallista ja viihtyisää!

Hinnastot

Asumisen kokonaiskulu palvelutalossamme koostuu aina asunnon vuokrasta sekä oman tarpeen mukaisista palveluista. Mikäli palvelutarpeesi on vähäistä, koostuvat asumisen kokonaiskulusi asunnon vuokrasta sekä peruspalvelumaksusta. Voit tutustua asuntojen vuokrahinnastoon sekä peruspalvelumaksun sisältöön tarkemmin alta!

Asukkaan esimerkkilaskelma

Asunnon vuokra (esim. 30m2 asunto):  672€/kk
Vesiennakko: 15€/kk
Peruspalvelumaksu (sis. mm. lounas joka arkipäivä): 475€/kk


Asumisen kokonaiskulu: 1162€/kk

Huoneistoesimerkkejä

Palvelutalo - Helsinki -2 huonetta

2h+keittiö, 40m2

Palvelutalo - Helsinki -1 huone

1h+keittiö, 30m2

Aurahovin huoneistoissa on:
  • Toimiva pohjaratkaisu
  • Esteettömät tilat
  • Senioreille suunniteltu keittiö
  • Liikuntarajoitteisille soveltuvat kylpyhuonetilat
  • Helppokäyttöinen turvapuhelin
  • Lasitettu parveke
  • Maltillinen vuokrataso

Aurahovi Naulakallio
Naulakalliontie 3
00970 Helsinki

”Äiti on ollut niin tyytyväinen täällä teillä. On seuraa, erilaista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa henkilökuntaa!”

Asukkaan omainen, Aurahovi Lieto, toukokuu 2021

Yhteystiedot
Sari Huhtinen

Sari Huhtinen
Palvelujohtaja
sari.huhtinen@aurahovi.fi
+358 50 336 9548

Aurahovi Helsinki
Naulakalliontie 3
00970 Helsinki

Aurahovi Uusikaupunki
Valikko