Seniorikoti Aurahovi Naulakallio, Helsinki

Helsingin Mellunkylään, osoitteeseen Naulakalliontie 3, avattiin Aurahovin uusi seniorikoti lokakuussa 2022. Kohteen asunnot kooltaan 30-45m2 ovat valoisia, laadukkaita ja seniorien tarpeet huomioiden suunniteltuja. Alakerrasta löytyvät kohteen yhteiset tilat, joihin olet tervetullut viihtymään. Tarjolla on kattavasti asumisen tukipalveluita, jotka kohentavat iäkkään ihmisen elämänlaatua. Tutustu kohteeseen ja hae asuntoa alta!

Viihtyisä ja turvallinen koti

Yhteistoimintaa

Arkea tukevia palveluja

Ruokapalvelut

Uusi, turvallinen ja viihtyisä koti

Syksyllä 2022 valmistuneessa seniorikodissamme on vuokrattavana 43 kohtuuhintaista yksiötä ja kaksiota, kooltaan 30-45 m2. Asunnot ovat valoisia, laadukkaita ja esteettömiä. Niissä on toimiva pohja, seniorien tarpeet huomioiden varusteltu keittiö, esteetön kylpyhuone ja helppokäyttöinen turvapuhelin. Monipuolisesta asuntovalikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivimman! Voit sisustaa asunnon makusi mukaan mieluisilla huonekaluillasi ja muistorikkailla tavaroillasi. Asunnoissa on myös lasitettu parveke, jossa on mukavaa istuskella lämpimänä kesäpäivänä.

Seniorikoti sijaitsee uudella asuinalueella Naulakalliossa, joka on osa Mellunkylää ja -mäkeä. Alueelle on rakennettu viime aikoina vilkkaasti, ja jatkossa yhä useampi helsinkiläinen kutsuukin Mellunkylää kodikseen. Kohteen sijainti on rauhallinen ja keskeinen. Muun muassa ruokakauppa, apteekki ja metroasema sijaitsevat vain kivenheiton päässä seniorikodista.

Mukavia kohtaamisia ja ruokailuja

Seniorikodin alakerrasta löytyvät kohteen monipuoliset yhteiset tilat, joihin voit kokoontua ystäviesi kanssa viihtymään. Voitte vaihtaa kuulumisia, lukea lehtiä ja juoda kahvit mukavassa oleskelutilassa, piipahtaa jumppaamaan kuntoilutilaan tai vaikkapa istuskella pergolassa kauniilla piha-alueella. Myös talon saunaosasto odottaa innokkaita löylynheittäjiä!!

Ruokailutiloihin katetaan arkisin talon keittiön tarjoamat ruoat, jotka voidaan tarvittaessa tuoda myös kotiisi. Maistuva ruoka valmistetaan tuoreista ja puhtaista, lähes kokonaan kotimaisista raaka-aineista. Syömään ovat tervetulleita kaikki – myös läheisesi ja ympäristön asukkaat, terveysturvallisuustilanne huomioiden.

Palvelutarjonta

Muuttaessasi seniorikotiimme huolehdimme siitä, että viihdyt hyvin ja koet olosi turvalliseksi. Jokainen asukkaamme saa käyttöönsä turvapuhelimen- ja rannekkeen, joissa on hälytysvalmius akuutin avuntarpeen varalle. Arki talossa on monipuolista, sillä yhteisten ruokailujen lisäksi järjestämme talossa aktiivista yhteistä toimintaa. Pidämme sovitun mukaisesti huolta kotisi siisteydestä ja pyykkihuollosta sekä tarjoamme tarpeesi mukaan mm. saattaja- ja asiointi-apua.

Mikäli olet kotihoidon tarpeessa, ohjaamme sinua kotihoitopalvelujen hankkimisessa joko kaupungin tai yksityisen kotihoidon toimesta. Toimimme asukkaidemme äänenä, kun heidän henkilökohtaiset palvelutarpeensa kasvavat. Aurahovin seniorikodissa elämä on huoletonta, turvallista ja viihtyisää!

Hinnastot

Asumisen kokonaiskulu seniorikodissamme koostuu aina asunnon vuokrasta sekä oman tarpeen mukaisista tukipalveluista. Mikäli tukipalvelutarpeesi on vähäistä, koostuvat asumisen kokonaiskulusi asunnon vuokrasta sekä peruspalvelumaksusta. Voit tutustua asuntojen vuokrahinnastoon sekä peruspalvelumaksun sisältöön tarkemmin alta!

Huoneistoesimerkkejä

Palvelutalo - Helsinki -2 huonetta

2h+keittiö, 40m2

Palvelutalo - Helsinki -1 huone

1h+keittiö, 30m2

Aurahovin huoneistoissa on:
  • Toimiva pohjaratkaisu
  • Esteettömät tilat
  • Senioreille suunniteltu keittiö
  • Liikuntarajoitteisille soveltuvat kylpyhuonetilat
  • Helppokäyttöinen turvapuhelin
  • Lasitettu parveke
  • Maltillinen vuokrataso

Aurahovi Naulakallio
Naulakalliontie 3
00970 Helsinki

”Äiti on ollut niin tyytyväinen täällä teillä. On seuraa, erilaista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa henkilökuntaa!”

Asukkaan omainen, Aurahovi Lieto, toukokuu 2021

Yhteystiedot

Alessandra Lehto
Palveluvastaava
+358 50 557 6222
info@aurahovi.fi

Aurahovi Helsinki
Naulakalliontie 3
00970 Helsinki

Aurahovi Uusikaupunki