Aurahovi Huittinen, Myllykuja

Huittisten Myllykujalle terveysaseman läheisyyteen avattiin Aurahovin uusi seniorikoti marraskuussa 2020. Seniorikoti tarjoaa ikäihmisille uuden esteettömän kerrostalokodin, tarpeenmukaiset hoito- ja tukipalvelut sekä yhteisöllistä ja mukavaa arkea. Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

1

Palveluasuntoa ikääntyneille

Uudessa Aurahovissa on yhteensä 32 yhteisöllisen asumisen asuntoa ikääntyneille. Kolmikerroksisen talon asunnot ovat kooltaan 32-40 neliöisiä ja ne ovat ikäihmisten tarpeiden mukaisesti varusteltuja, esteettömiä ja valoisia. Kaikissa asunnoissa on oma lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä olevat yhteistilat löytyvät alakerrasta. Näitä ovat mm. ruokasali, saunaosasto, kuntosali sekä piha-alue, josta löytyy mm. grillauspaikka sekä ulkokuntoilulaitteet.

Palveluasunnot ikääntyneille
Palveluasuminen Huittinen

Lataa esite Huittisten seniorikodista

Esitteestä saat hyvän kuvan siitä, millaisia asuntoja ja minkälaisia palveluja Aurahovi Huittisissa tarjoaa. Voit ladata ja tutustua esitteeseen alta tai pyytää esitettä lähetettäväksi kotiisi. Pyydä myös koko 32 asunnon huoneistoluetteloa nähtäväksesi! Ota yhteyttä sähköpostilla info@aurahovi.fi tai puhelimitse Aurahovi p. 040 715 3099.

Yhteystiedot

Riikka Huhtamäki
Johtaja, Huittisten Aurahovi
riikka.huhtamaki@aurahovi.fi
+358 40 715 3099

Aurahovi Huittinen
Myllykuja 4
32700 Huittinen
Hoitaja Puh: 0505710198

Seniorikoti Huittinen kartalla

Tule asukkaaksi Huittisten seniorikotiin!

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Lisäksi asumiseen ja Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja hyvinvointialueelta anottava palveluseteli.

Hyvinvointialueella on käytössä yhteisöllisen asumisen palveluseteli, joka soveltuu käytettäväksi Aurahovissa tarjottavaan palveluun. Palveluseteli kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista. Palvelusetelin myöntäminen perustuu aina palvelutarpeesta tehtävään arvioon ja päätöksen palvelusetelin myöntämisestä tekee hyvinvointialueen edustaja. Palveluseteleistä lisätietoa saa hyvinvointialueen palveluohjauksesta, jonka yhteystiedot löydät yllä olevasta esitteestä.

Mikäli sinulle ei tarjota palveluseteliä, voit hakeutua Aurahoviin myös itse maksaen!

Ota yhteyttä! Me Aurahovilla selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet ovat kulloinkin käytettävissä.

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa.

Aurahovi Uusikaupunki
Aurahovi Lieto