Aurahovi Lieto

Liedon keskustaan avattiin Aurahovin uusi seniorikoti syksyllä 2020. Liedon Aurahovi tarjoaa ikäihmisille uuden esteettömän kerrostalokodin, tarpeenmukaiset hoito- ja tukipalvelut sekä yhteisöllistä ja mukavaa arkea. Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

1

Vuokra-asuntoa ikääntyneille

Aurahovissa on yhteensä 38 yhteisöllisen asumisen asuntoa ikääntyneille. Asunnot ovat kooltaan 30-42 neliöisiä ja ne ovat ikäihmisten tarpeiden mukaisesti varusteltuja, esteettömiä ja valoisia. Kaikille asukkaille käytössä olevat yhteistilat löytyvät alakerrasta. Näitä ovat mm. ruokasali, oleskelu- ja terassialueet, saunaosasto sekä kuntoilutila.

Senioriasunnot - Lieto
Aurahovi - Seniorikodit Liedossa

Lataa esite Liedon seniorikodista

Esitteestä saat hyvän kuvan siitä, millaisia asuntoja ja minkälaisia palveluja Aurahovi ikäihmisille tarjoaa. Voit ladata ja tutustua esitteeseen alta tai pyytää esitettä lähetettäväksi kotiisi. Pyydä myös koko 38 asunnon huoneistoluetteloa nähtäväksesi! Ota yhteyttä sähköpostilla info@aurahovi.fi tai puhelimitse: Anni Kauppinen, p.050 3542766

Yhteystiedot

Anni Kauppinen,
Johtaja, Liedon Aurahovi
050 3542766
anni.kauppinen@aurahovi.fi

Aurahovi Lieto
Karjatie 12e (sijaitsemme Keskustien varressa)
21420 Lieto
Hoitaja Puh: 0401897576

Seniorikoti Lieto kartalla

Tule asukkaaksi Liedon seniorikotiin!

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Lisäksi asumiseen ja Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja hyvinvointialueen yhteisöllisen asumisen palveluseteli.

Hyvinvointialueella on käytössä yhteisöllisen asumisen palveluseteli, joka soveltuu käytettäväksi Aurahovissa tarjottavaan asumiseen. Palveluseteli kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista. Palvelusetelin myöntäminen perustuu aina palvelutarpeesta tehtävään arvioon ja päätöksen palvelusetelin myöntämisestä tekee hyvinvointialueen edustaja. Palvelusetelistä lisätietoa saa hyvinvointialueen palveluohjauksesta, jonka yhteystiedot löydät yllä olevasta esitteestä.

Mikäli sinulle ei tarjota palveluseteliä, voit hakeutua Aurahoviin myös itse maksaen!

Ota yhteyttä! Me Aurahovilla selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet ovat kulloinkin käytettävissä.

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa.

Aurahovi Huittinen