Aurahovi Lieto, Keskustie

Liedon keskustaan avataan Aurahovin uusi seniorikoti syyskuussa 2020. Liedon Aurahovi tarjoaa ikäihmiselle uuden esteettömän kerrostalokodin, tarpeenmukaiset hoito- ja tukipalvelut sekä yhteisöllistä ja mukavaa arkea. Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

Uudessa Aurahovissa on yhteensä 38 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa ikääntyneille. Asunnot ovat kooltaan 30-42 neliöisiä ja ne ovat ikäihmisten tarpeiden mukaisesti varusteltuja, esteettömiä ja valoisia. Kaikille asukkaille käytössä olevat yhteistilat löytyvät alakerrasta. Näitä ovat mm. ruokasali, oleskelu- ja terassialueet, saunaosasto sekä kuntoilutila.

Esite: Liedon Aurahovi

Liedon Aurahovin esite on valmistunut! Esitteestä saat hyvän kuvan siitä, millaisia asuntoja ja minkälaisia palveluja Aurahovi ikäihmisille tarjoaa. Esitteessä on myös lisätietoa palvelusetelistä, jota voit kunnalta anoa muuttaessasi Aurahoviin.

Voit ladata ja tutustua esitteeseen alta tai pyytää esitettä lähetettäväksi kotiisi. Pyydä myös koko 38 asunnon huoneistoluetteloa nähtäväksesi! Ota yhteyttä sähköpostilla info@aurahovi.fi tai puhelimitse Aurahovi p. 040 163 4881.

Lataa esite tästä

Yhteystiedot

Anja Aaltonen
Johtaja, Liedon Aurahovi
anja.aaltonen@aurahovi.fi
+358 40 163 4881

Sari Huhtinen
Palvelujohtaja
sari.huhtinen@aurahovi.fi
+358 50 336 9548

Aurahovi Lieto
Karjatie 12 E
21420 Lieto

Seniorikoti Lieto kartalla

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Asumiseen ja Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja kunnan tarjoama palveluseteli.

Liedolla on käytössä palveluasumisen palveluseteli, jota Aurahoviin muuttavat voivat kunnalta anoa. Palveluseteli kattaa merkittävän osan asiakkaan palvelukustannuksista. Yhteystiedot palvelusetelin hakuun löydät yllä olevasta esitteestä.

Ota yhteyttä! Me Aurahovilla selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet ovat kulloinkin käytettävissä.

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa.

Tule asukkaaksi Liedon seniorikotiin

Aurahovi Huittinen
Valikko