Aurahovi Lieto, Keskustie

Liedon keskustaan avataan Aurahovin uusi seniorikoti 1.8.2020. Aurahovi Lieto tarjoaa ikäihmiselle uuden esteettömän kerrostalokodin, tarpeenmukaiset hoito- ja tukipalvelut sekä yhteisöllistä ja mukavaa arkea. Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

Uudessa Aurahovissa on yhteensä 38 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa ikääntyneille. Asunnot ovat kooltaan 30-42 neliöisiä ja ne ovat ikäihmisten tarpeiden mukaisesti varusteltuja, esteettömiä ja valoisia. Kaikille asukkaille käytössä olevat yhteistilat löytyvät alakerrasta. Näitä ovat mm. ruokala/kahvila, saunaosasto sekä kuntosali.

Astu sisään Aurahoviin!

Yhteystiedot

Sari Huhtinen
Palvelujohtaja
sari.huhtinen@aurahovi.fi
+358 50 336 9548

Tomas Grönroos
Toimitusjohtaja
tomas.gronroos@aurahovi.fi
+358 40 773 2793

Aurahovi Lieto
Keskustie 4
21420 Lieto

Seniorikoti Lieto kartalla

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Lisäksi asumiseen sekä Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja kunnan tarjoama palveluseteli. Me selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet on kulloinkin käytettävissä. Lähtökohtana on, että meille voit muuttaa pienemmänkin eläkkeen turvin!

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa.

Tule asukkaaksi Liedon seniorikotiin

Seniorikoti – Huittinen
Valikko