Aurahovi Uusikaupunki, Levysepänkatu

Uuteenkaupunkiin Levysepänkadulle avataan Aurahovin uusi seniorikoti syksyllä 2020. Aurahovi Uusikaupunki tarjoaa ikäihmiselle uuden esteettömän kerrostalokodin, tarpeenmukaiset hoito- ja tukipalvelut sekä yhteisöllistä ja mukavaa arkea. Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

Uudessa Aurahovissa on yhteensä 44 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa ikääntyneille. Nelikerroksisen talon asunnot ovat kooltaan 32-42 neliöisiä ja ne ovat ikäihmisten tarpeiden mukaisesti varusteltuja, esteettömiä ja valoisia. Kaikille asukkaille käytössä olevat yhteistilat löytyvät alakerrasta. Näitä ovat mm. ruokala/kahvila, saunaosasto sekä kuntosali. Lisäksi asuinkerroksissa on niin sanotut kerrosolohuoneet asukkaiden yhteiseen ajanviettoon.

Yhteystiedot

Sari Huhtinen
Palvelujohtaja
sari.huhtinen@aurahovi.fi
+358 50 336 9548

Tomas Grönroos
Toimitusjohtaja
tomas.gronroos@aurahovi.fi
+358 40 773 2793

Aurahovi Uusikaupunki
Levysepänkatu 15
23500 Uusikaupunki

Seniorikoti Uusikaupunki kartalla

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Lisäksi asumiseen sekä Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja kunnan tarjoama palveluseteli. Me selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet on kulloinkin käytettävissä.

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa.

Tule asukkaaksi Uudenkaupungin seniorikotiin

Aurahovi Helsinki
Aurahovi Huittinen
Valikko