Aurahovi Uusikaupunki, Levysepänkatu

Uuteenkaupunkiin Levysepänkadulle avataan Aurahovin uusi seniorikoti loppuvuodesta 2020. Aurahovi Uusikaupunki tarjoaa ikäihmiselle uuden esteettömän kerrostalokodin, tarpeenmukaiset hoito- ja tukipalvelut sekä yhteisöllistä ja mukavaa arkea. Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

Uudessa Aurahovissa on yhteensä 44 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa ikääntyneille. Nelikerroksisen talon asunnot ovat kooltaan 32-42 neliöisiä ja ne ovat ikäihmisten tarpeiden mukaisesti varusteltuja, esteettömiä ja valoisia. Kaikille asukkaille käytössä olevat yhteistilat löytyvät alakerrasta. Näitä ovat mm. ruokasali, lounge, saunaosasto sekä kuntosali. Lisäksi asuinkerroksissa on niin sanotut kerrosolohuoneet asukkaiden yhteiseen ajanviettoon.

Esite: Uudenkaupungin Aurahovi

Uudenkaupungin Aurahovin esite on valmistunut! Esitteestä saat hyvän kuvan siitä, millaisia asuntoja ja minkälaisia palveluja Aurahovi Uudessakaupungissa tarjoaa.

Voit ladata ja tutustua esitteeseen alta tai pyytää esitettä lähetettäväksi kotiisi. Ota yhteyttä sähköpostilla info@aurahovi.fi tai puhelimitse Aurahovi p. 050 336 9548

Lataa esite tästä

Yhteystiedot

Evamaria Ståhlberg
Johtaja, Uudenkaupungin Aurahovi
evamaria.stahlberg@aurahovi.fi
+358 40 163 4737

Sari Huhtinen
Palvelujohtaja, Aurahovi
sari.huhtinen@aurahovi.fi
+358 50 336 9548

Aurahovi Uusikaupunki
Levysepänkatu 15
23500 Uusikaupunki

Seniorikoti Uusikaupunki kartalla

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Asumiseen ja Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja kunnan tarjoama palveluseteli.

Uudellakaupungilla on käytössä palveluasumisen palvelusetelin, joka soveltuu käytettäväksi Aurahovissa tarjottavaan palveluasumiseen. Palveluseteli kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista. Mikäli palveluntarpeesi on vähäisempää, voit vaihtoehtoisesti olla oikeutettu kotihoidon palveluseteliin Aurahovissa asuessasi. Palvelusetelin myöntäminen perustuu aina palvelutarpeesta tehtävään arvioon ja päätöksen palvelusetelin myöntämisestä tekee kaupungin edustaja. Palveluseteleistä lisätietoa saa Uudenkaupungin ikäihmisten palveluista, jonka yhteystiedot löydät yllä olevasta esitteestä.

Mikäli sinulle ei tarjota palveluseteliä, voit hakeutua
Aurahoviin myös itse maksaen!

Ota yhteyttä! Me Aurahovilla selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet ovat kulloinkin käytettävissä.

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa.

Tule asukkaaksi Uudenkaupungin seniorikotiin

Aurahovi Helsinki
Aurahovi Huittinen
Valikko