Aurahovi Uusikaupunki, Levysepänkatu

Uuteenkaupunkiin Levysepänkadulle avattiin Aurahovin uusi seniorikoti tammikuussa 2021. Aurahovi Uusikaupunki tarjoaa ikäihmisille uuden esteettömän kerrostalokodin, tarpeenmukaiset hoito- ja tukipalvelut sekä yhteisöllistä ja mukavaa arkea. Koti Aurahovissa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran avun ja tuen tarvetta.

1

Palveluasuntoa ikääntyneille

Aurahovissa on yhteensä 44 yhteisöllisen asumisen asuntoa ikääntyneille. Nelikerroksisen talon asunnot ovat kooltaan 32-42 neliöisiä ja ne ovat ikäihmisten tarpeiden mukaisesti varusteltuja, esteettömiä ja valoisia. Jokaisessa asunnossa on oma lasitettu parveke. Kaikille asukkaille käytössä olevat yhteistilat löytyvät alakerrasta. Näitä ovat mm. ruokasali, lounge, saunaosasto sekä kuntosali. Lisäksi asuinkerroksissa on niin sanotut kerrosolohuoneet asukkaiden yhteiseen ajanviettoon.

Laadukkaat ruokapalvelut
Aurahovi Uusikaupunki - Seniorikodit

Lataa esite Uudenkaupungin seniorikodista

Esitteestä saat hyvän kuvan siitä, millaisia asuntoja ja minkälaisia palveluja Aurahovi Uudessakaupungissa tarjoaa. Voit ladata ja tutustua esitteeseen alta tai pyytää esitettä lähetettäväksi kotiisi. Ota yhteyttä sähköpostilla info@aurahovi.fi tai puhelimitse Evamaria Ståhlberg, Aurahovi p. 040 163 4737

Yhteystiedot

Evamaria Ståhlberg
Johtaja, Uudenkaupungin Aurahovi
evamaria.stahlberg@aurahovi.fi
+358 40 163 4737

Aurahovi Uusikaupunki
Levysepänkatu 15
23500 Uusikaupunki
Hoitaja Puh: 0505711600

Seniorikoti Uusikaupunki kartalla

Tule asukkaaksi Uudenkaupungin seniorikotiin!

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Lisäksi Asumiseen ja Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja hyvinvointialueelta anottava palveluseteli.

Hyvinvointialueella on käytössä yhteisöllisen asumisen palveluseteli, joka soveltuu käytettäväksi Aurahovissa tarjottavaan palveluun. Palveluseteli kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista. Palvelusetelin myöntäminen perustuu aina palvelutarpeesta tehtävään arvioon ja päätöksen palvelusetelin myöntämisestä tekee hyvinvointialueen edustaja. Palveluseteleistä lisätietoa saa hyvinvointialueen palveluohjauksesta, jonka yhteystiedot löydät yllä olevasta esitteestä.

Mikäli sinulle ei tarjota palveluseteliä, voit hakeutua Aurahoviin myös itse maksaen!

Ota yhteyttä! Me Aurahovilla selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet ovat kulloinkin käytettävissä.

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa.

Aurahovi Naulakallio, Helsinki
Aurahovi Huittinen